Elly Nijntjes – Piano en Keyboard

Pianodocent

Graag stel ik me even aan u voor: ik ben Elly Nijntjes, woon in Arnhem en sinds september 2015 geef ik hier in Doorwerth pianolessen aan zowel kinderen als volwassenen. Lesgeven doe ik al vanaf mijn opleiding aan het conservatorium en nog steeds met veel enthousiasme. Daarnaast speel en zing ik graag met anderen samen en begeleid ik wekelijks koren en vocale ensembles.
In mijn lessen staat het plezier in muziek maken voorop maar ik vind het ook belangrijk dat je op een goede manier en met de juiste techniek leert pianospelen. Daarbij is het noten lezen iets wat je spelenderwijs leert en dat is natuurlijk altijd handig voor je verdere muzikale ontwikkeling. Je kunt kiezen voor een individuele les, maar wil je samen met je vriendje of vriendinnetje les krijgen dan kan dat ook. De lessen kunnen op elk moment van het jaar starten en ik geef les op maandag en donderdag. Verder is er een paar keer per jaar gelegenheid om je vorderingen te laten horen aan ouders en andere belangstellenden.
Ben je geïnteresseerd in pianoles bij Ritmiek Muziek, dan nodig ik je van harte uit om een eens kennis te komen maken op onze school en een proefles te komen nemen.