Wie zijn wij

Met Ritmiek Dans en Muziek timmeren wij inmiddels al een behoorlijk aantal jaren aan de weg.

In 2011 startten Joost en Mariska, onder de naam Ritmiek Muziek de muziek- en dansschool in Doorwerth, in het begin nog met een muziekwinkel erbij. We breidden al snel uit met verschillende flexlocaties in de gemeente Renkum. Het aantal leerlingen van de school groeide en het aantal losse opdrachten en (school)projecten nam toe. Dit leidde er toe dat wij besloten om eind 2014 te stoppen met de muziekwinkel en ons vanaf dat moment alleen nog te richten op de lessen, projecten en organisatie van activiteiten. Dit bleek een goede keus.

Anno 2019 is de naam aangepast in Ritmiek Dans en Muziek, hebben we ook in Arnhem een vaste locatie, meerdere flexlocaties en staat ons mooie bedrijf onder de bezielende leiding van Pascal van Zeist, Mariska Aalders en Joost Schrijver. Met zijn 3-en hebben we de perfecte mix van creativiteit, klantgerichtheid en ondernemerschap om met Ritmiek nog verder de regio in te trekken om mensen, jong en oud, scholen en andere organisaties in aanraking te laten komen met muziek- en danseducatie.

Naast particuliere lessen werken wij inmiddels op meer dan 20 basisscholen in de regio, op meerdere BSO’s en kinderdagverblijven en zijn wij betrokken bij vele maatschappelijke projecten en activiteiten. Voor de doelgroep die het financieel minder hebben, werken wij onder meer samen met de Gelrepas en Stichting Leergeld.

Benieuwd geworden wie wij precies zijn en wat wij allemaal doen? U kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie of om een afspraak te maken.

Mariska Aalders, Pascal van Zeist, Joost Schrijver