Koren

Kinderpopkoor Oosterbeek (10-12 jaar)

Zing jij graag? Heb je zin om met een groep te oefenen, op te treden en ondertussen veel over muziek te leren? Dan kun je vanaf oktober 2018 terecht bij Kinderpopkoor Oosterbeek! We gaan verschillende soorten liedjes zingen. Kinderliedjes, maar ook de liedjes die je op de radio hoort of die in de theaters populair zijn. Als we de liedjes goed kennen dan geven we een optreden, zodat iedereen kan komen luisteren. Het koor staat onder leiding van Dookje Engelhard.
Iedereen is welkom en je hoeft geen auditie te doen. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom zingen op de dinsdagmiddag in Oosterbeek!

Groepsgrootte: Minimaal 12 leerlingen
Lesduur: 60 minuten
Docenten: Dookje Engelhard
Planning: Dinsdagmiddagen 15:30-16:30 uur
Locatie: Basisschool De Mariënborn, Mariënbergweg 28, Oosterbeek

LET OP! Dit koor is nieuw en start bij voldoende aanmeldingen!

Jeugdpopkoor Oosterbeek (12-16 jaar)

Zing jij graag? In je eentje, als niemand luistert, of juist heel hard zodat iedereen je
hoort? Wil je meer zingen, en met andere leuke leeftijdsgenootjes hard werken aan een gezamenlijk optreden? Kom dan bij Jeugdpopkoor Oosterbeek. Vanaf oktober 2018 gaat het koor van start. Iedereen is welkom en je hoeft geen auditie te doen. Het koor staat onder leiding van Dookje Engelhard en repeteert op dinsdag. We zingen de liedjes die je op de radio hoort, maar dan anders. En soms zingen we ook iets uit een musical, en heel af en toe een onbekend liedje. Dat is alleen maar leuk, want zo leer je nog eens nieuwe muziek kennen. Als we alles hebben ingestudeerd gaan we een optreden geven zodat iedereen kan komen luisteren. Neem je vrienden en vriendinnen mee en kom zingen!

Groepsgrootte: Minimaal 12 leerlingen
Lesduur: 60 minuten
Docenten: Dookje Engelhard
Planning: Dinsdagmiddagen 16:30-17:30 uur
Locatie: Basisschool De Mariënborn, Mariënbergweg 28, Oosterbeek

LET OP! Dit koor is nieuw en start bij voldoende aanmeldingen!

Volwassenen Popkoor Oosterbeek

In 2017 is Ritmiek Muziek met een popkoor voor volwassenen gestart. Op dinsdagavond repeteert het koor en dit jaar wordt toegewerkt naar meerdere optreed-momenten per jaar. Het repertoire bestaat uit klassiekers, moderne popsongs, maar ook musical en wereldmuziek komt aan bod. Het koor staat onder de bezielende muzikale leiding van Dookje Engelhard, bekend van LOS Muziektheater. Zangervaring is een pré, maar niet noodzakelijk en dit geldt ook voor noten lezen. Bij definitieve aanmelding komt er wel een laagdrempelige stemtest om vast te stellen bij welke stemgroep je gaat zingen.

Groepsgrootte: Op dit moment rond de 30 koorleden
Lesduur: 90 minuten
Docenten: Dookje Engelhard
Planning: Dinsdagavonden 20:15-21:45 uur
Locatie: Bernulphusschool, Pastoor Bruggemanlaan 10, Oosterbeek

LET OP! Instromen alleen mogelijk in september en januari.

Beluister hier opnames van de eerste repetitie.

1e keer samen zingen:

4e keer tijdens eerste repetitie:

Interesse? Neem vooraf contact met ons op voor een gratis proefles.

Meer informatie over: