Samenwerkingen

In Arnhem/Schaarsbergen werken wij samen met:

Eendracht Schaarsbergen

Meer informatie volgt.

In de gemeente Renkum werken wij samen met:

Met onze muziek- en danslessen hebben wij meerdere samenwerkingspartners binnen de kinderdagopvang (KDO) en de buitenschoolse opvang  (BSO). Kinderen komen regelmatig zelf vanuit de BSO naar hun les of worden door de begeleiders vanuit een KDO/BSO gebracht naar de locatie van de les. Ook geven wij diverse lessen op locatie bij een KDO of BSO.

Samenwerkingspartners binnen de kinderopvang zijn:

Kinderopvang De Speelboerderij

Regelmatig bieden wij samen met De Speelboerderij workshops en projecten aan.

Kinderopvangcentrum De Speelboerderij biedt opvang aan alle kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar op natuurlijk gelegen locaties in Renkum, Heelsum en Doorwerth.
Vanuit een uitgesproken pedagogische visie willen zij voldoende zorg, aandacht en veiligheid aan het kind geven en het uitdagen zich optimaal te ontwikkelen.
U bent welkom om gratis en vrijblijvend langs te komen op hun locaties of uw kind alvast te laten wennen.

Alle informatie is terug te vinden op de website : www.despeelboerderij.nl

Voor meer informatie over de mogelijkheden:
E. info@despeelboerderij.nl
T. 0317 351 325

Kinderopvang SKAR

Op locaties in Oosterbeek en Renkum van kinderopvang SKAR bieden wij diverse muziek- en danslessen aan.

Bij onze cursussen Muziekonderzoekers en Algemene Muzikale Vorming (AMV1 en AMV2) hebben wij een samenwerking met verschillende collega’s in de gemeente Renkum.

In Heelsum:

T2 Muziek

Heelsums Harmonie

Heelsums Harmonie probeert al jaren op diverse manieren de liefde voor de blaasmuziek over te brengen op kinderen en ze enthousiast te maken voor het bespelen van een blaasinstrument. Zeker in een tijd waar alles met één druk op de knop vanzelf lijkt te gaan, is dit een lastige opgave. Het bespelen van een instrument vergt nu eenmaal veel oefening en discipline. Daarom is sinds 2013 een samenwerking gestart met Ritmiek Muziek.

Meer weten over Heelsums Harmonie? Bekijk dan de site van Heelsums Harmonie of neem contact op met ons.


In Renkum:

Renkumse Muziekvereniging Eendracht

Logo Eendracht_4

Bij Renkumse Muziekvereniging Eendracht staat plezier in het (samen) muziek maken voorop. Wij vinden het belangrijk om dit plezier te delen met kinderen en jongeren. Immers, de jeugd heeft de toekomst. In samenwerking met Ritmiek Muziek bieden we leerlingen niet alleen een goede muzikale basis, maar ook een kennismaking met de muziekinstrumenten, het (leerling)orkest en de verenigingscultuur van Eendracht.

In Oosterbeek:

Koninklijke Harmonie Oosterbeek (KHO)

Microsoft Word - Logo_KHO[1].doc