Zwangerschapsyoga – Ontspannen voor twee

START VANAF 8 januari 2018!

Zwangerschapsyoga heeft tot doel de moeder fysiek en geestelijk op de geboorte van haar kind voor te bereiden en haar te leren de uiterlijke en innerlijke processen die zich tijdens en na de zwangerschapsperiode afspelen, bewust te worden en beter te doorgronden.

Tijdens deze yoga zal door middel van specifieke oefeningen het lichaam worden voorbereid op de bevalling.
Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ontspannings- en ademhalingsoefeningen, speciaal aangepast aan de zwangerschapsperiode.
Ook staan er lichte meditaties op het programma om in contact te komen met de stilte in jezelf. De ongeboren baby is heel ontvankelijk voor de lichamelijke en geestelijke toestand van vooral de moeder en ook van de vader. Door deze yoga leer je je hiervan bewust te zijn en deze te beïnvloeden.Voor het kind wordt een basis gelegd voor een harmonieuze ontwikkeling, die zal doorwerken in het verdere leven.

Wanneer kan men deelnemen?
Er kan op elk moment van de zwangerschap aan de lessen worden deelgenomen.
Hoe eerder men komt, des te beter kan men zich geestelijk en lichamelijk voorbereiden.
Gebruikelijk start men tussen de 20e en 25e week van de zwangerschap, maar eerder of later kan natuurlijk ook.

En de vader?
Tijdens de zwangerschapslessen wordt de aanstaande vader samen met de aanstaande moeder uitgenodigd voor een partnerles. Dit houdt in gezamenlijk oefeningen doen die belangrijk zijn voor en tijdens de bevalling. Tijdens de instructieles wordt uitgelegd wat de rol kan zijn van de aanstaande vader voor en tijdens de bevalling.
Deze les is aan te raden. Er kan een afspraak voor worden gemaakt buiten de gewone lestijden om. Voor de partnerles worden geen kosten berekend

Lestijd:
Maandag van 19.00 – 20.15 uur

Locatie:
Ritmiek Muziek
Cardanuslaan 21A
6865 HJ Doorwerth

Voor aanmeldingen, een proefles of andere vragen:
Mishja Camphuijzen van Shiva Yoga
06-19270935
info@shivayoga.nl