Koren NIEUW!

Kinderpopkoor Oosterbeek (10-12 jaar)

Zing jij graag? Heb je zin om met een groep te oefenen, op te treden en ondertussen veel over muziek te leren? Dan kun je vanaf september 2017 terecht bij Kinderpopkoor Oosterbeek! We gaan verschillende soorten liedjes zingen. Kinderliedjes, maar ook de liedjes die je op de radio hoort of die in de theaters populair zijn. Als we de liedjes goed kennen dan geven we een optreden, zodat iedereen kan komen luisteren. Het koor staat onder leiding van Dookje Engelhard.
Iedereen is welkom en je hoeft geen auditie te doen. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom zingen op de dinsdagmiddag in Oosterbeek!

Groepsgrootte: Minimaal 12 leerlingen
Lesduur: 60 minuten
Docenten: Dookje Engelhard
Planning: Dinsdagmiddagen 15:30-16:30 uur
Locatie: Basisschool De Mariënborn, Mariënbergweg 28, Oosterbeek

LET OP! Deze cursus is nieuw en start na de herfstvakantie bij voldoende aanmeldingen!

Jeugdpopkoor Oosterbeek (12-16 jaar)

Zing jij graag? In je eentje, als niemand luistert, of juist heel hard zodat iedereen je
hoort? Wil je meer zingen, en met andere leuke leeftijdsgenootjes hard werken aan een gezamenlijk optreden? Kom dan bij Jeugdpopkoor Oosterbeek. Vanaf september 2017 gaat het koor van start. Iedereen is welkom en je hoeft geen auditie te doen. Het koor staat onder leiding van Dookje Engelhard en repeteert op dinsdag. We zingen de liedjes die je op de radio hoort, maar dan anders. En soms zingen we ook iets uit een musical, en heel af en toe een onbekend liedje. Dat is alleen maar leuk, want zo leer je nog eens nieuwe muziek kennen. Als we alles hebben ingestudeerd gaan we een optreden geven zodat iedereen kan komen luisteren. Neem je vrienden en vriendinnen mee en kom zingen!

Groepsgrootte: Minimaal 12 leerlingen
Lesduur: 60 minuten
Docenten: Dookje Engelhard
Planning: Dinsdagmiddagen 16:30-17:30 uur
Locatie: Basisschool De Mariënborn, Mariënbergweg 28, Oosterbeek

LET OP! Deze cursus is nieuw en start na de herfstvakantie bij voldoende aanmeldingen!

Volwassenen Popkoor Oosterbeek

Vanaf september 2017 start Ritmiek Muziek met een popkoor voor volwassenen. Op dinsdagavond gaat het koor repeteren en uiteindelijk is het de bedoeling dat we toewerken naar meerdere optreed-momenten per jaar. Het repertoire zal bestaan uit klassiekers, moderne popsongs, maar ook musical en wereldmuziek komt aan bod. Het koor zal onder de bezielende muzikale leiding staan van Dookje Engelhard – van Dieren, bekend van LOS Muziektheater. Zangervaring is een pré maar niet noodzakelijk en dit geldt ook voor noten lezen. Bij definitieve aanmelding komt er wel een laagdrempelige stemtest om vast te stellen bij welke stemgroep je gaat zingen.

Groepsgrootte: Minimaal 10 volwassenen
Lesduur: 90 minuten
Docenten: Dookje Engelhard
Planning: Dinsdagavonden 20:30-22:00 uur
Locatie: Bernulphusschool, Pastoor Bruggemanlaan 10, Oosterbeek

LET OP! Tussentijds instromen is mogelijk!

Beluister hier opnames van de eerste repetitie.

1e keer samen zingen:

4e keer tijdens eerste repetitie:

 

Meer informatie over: