Bijzondere speurtochten

Voor een bijzondere speurtocht gaan we op pad met de Schatzoeker, Toverkompas of de Technotracker.
De bijzondere/betoverende activiteiten zijn ontwikkeld door: Kids-concepts.nl.

Schatzoeker

Voor kinderen (tussen de 4 en 7 jaar) die gek zijn op zoeken en speuren hebben wij de Schatzoeker. Een heerlijke en actieve activiteit waarbij een vrije middag zo gevuld is. Deze activiteit start met een verhaal binnen het prinsessen- of piratenthema. Na het verhaal moeten de kinderen toch echt zelf aan de slag. Verschillende opdrachten voltooien en flink zoeken en speuren naar de sleutels om de schatkist te openen. Maar gelukkig hebben ze de Schatzoeker; de pijl in het karretje wijst de kinderen de goede richting, hoe….. dat mogen we hier niet verklappen!

schatzoeker

 

Klik hier voor het informatie- en aanvraagformulier.

Toverkompas

Het Toverkompas is de mobiele variant van De Schatzoeker. Doordat je het Toverkompas vasthoud met beide handen biedt dit wonderlijke apparaat nog veel meer mogelijkheden. We organiseren wonderlijke speurtochten en wandelingen in het bos of gewoon binnen in huis.

De pijl van de schatzoeker wijst de weg naar de verdwenen sleutels van de schatkist. Er wordt gestart met een verhaal. Hiervoor kan gekozen worden uit verschillende thema’s. Bij het op pad gaan met het Toverkompas wijst de pijl de weg; links, rechts of rechtdoor. Wijst de pijl heel snel heen en weer moet er gezocht worden naar een sleutel (hoe dat precies werkt is nu nog geheim!). Als alle sleutels gevonden zijn, past er maar één op de schatkist!
Toverkompas

Technotracker

Bij deze speurtocht naar de modules (die door een grote ontploffing in de ultramoderne E-SAT raket besturingscomputer, via de ruimte op aarde terecht zijn gekomen), komt techniek, ruimte en ontdekking bij elkaar. Door het koppelen van alle modules in het basisstation komt er een code vrij en deze code wijst de kinderen naar de uitkomst van de speurtocht.

De modules worden gevonden met de Techno-tracker, een speciaal ontwikkelde mobiele schatzoeker. Ook bij deze Techno-tracker wijst de pijl op een mysterieuze wijze de plekken aan waar de modules zouden kunnen liggen. Geweldige activiteit voor kinderen die geïnteresseerd zijn in spanning en techniek, want ook deze activiteit is zeer innovatief!

Techno tracker

Klik hier voor het informatie- en aanvraagformulier.

Vanaf de hoofdlocatie van Ritmiek Muziek, vanaf huis of een zelf gekozen locatie:

Vanaf

€ 175,-

(incl. cake versieren, limonade en wat lekkers)
Maximaal 12 kinderen. Bij een groep groter dan 12 kinderen komt er € 50,- bij.
Duur: 3 uur (incl. cadeaus uitpakken)

Klik hier voor het informatie- en aanvraagformulier.