Projecten

Ritmiek Muziek biedt sinds 2009 gevarieerde muzieklessen en -projecten aan. Sinds de opening van onze muziekschool in augustus 2011 is ons team van docenten en ons les- en projectaanbod flink uitgebreid. Naast muziek bieden wij dans en toneel aan voor particulieren, scholen, BSO’s en kinderdagverblijven. Voor de scholen, BSO’s en kinderdagverblijven bieden wij lessen en projecten aan voor de leerlingen, maar ook voor de docenten en begeleiders. Op deze website vindt u een aantal voorbeelden van muziek-, dans- en toneellessen die wij uw school kunnen bieden.

Naast het aanbod op deze website kunnen wij projecten en lessen op maat bieden, bijvoorbeeld met een bepaald thema als basis.

Wij zijn van mening dat kinderen het meest leren als ze ergens plezier aan beleven. Wij werken met projecten en workshops die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen, leren met de nadruk op het plezier dat je kunt beleven met muziek, dans en toneel.

Op deze website vindt u slechts een selectie van wat wij u kunnen bieden. Heeft u specifieke wensen, dan denken wij graag met u mee.

 

 

 

Mariska Aalders & Joost Schrijver Eigenaren Ritmiek Muziek