Kinderdagverblijven

Voor kinderdagverblijven hebben wij een veelzijdig aanbod aan Muziek- en Danslessen.
Alle lessen kunnen eenmalig worden ingehuurd of als reeks van een aantal lessen. Hierbij kunnen wij inspelen op een bepaald thema waar op dat moment aandacht voor is.
Hieronder volgen enkele voorbeelden van Muziek- en Danslessen. Voor specifieke vragen en wensen die buiten de kaders van de genoemde lessen vallen ontwikkelen wij graag lessen en projecten op maat voor u.

Muzieklessen

Hier volgen enkele mogelijkheden voor muzieklessen en -projecten op kinderdagverblijven.

Muziek op schoot (0,5 – 1,5 jaar)
Voor de allerkleinsten is er Muziek op schoot. Hierbij ervaren de kinderen muziek aan de hand van dagelijkse thema’s. De kinderen kunnen zelf meedoen met kleine muziekinstrumenten.

Peutermuziek (1,5 – 3 jaar)
Voor de peuters hebben wij lessen Peutermuziek. Tijdens de lessen ervaren de kinderen verschillende soorten muziek. De kinderen kunnen zelf meedoen met instrumenten en meezingen met de liedjes.

MuziekKriebels (3 – 4 jaar)
Bij de lessen MuziekKriebels maken de kinderen zelf muziek met verschillende muziekinstrumenten en door middel van zang.

Danslessen

Hieronder volgen enkele mogelijkheden voor danslessen op kinderdagverblijven. Deze lessen zijn leuk voor jongens en meisjes.

DansKriebels (2,5 – 4 jaar)
Bij de DansKriebels wordt ingespeeld op de fantasiewereld van het kind. Kinderen krijgen zelf ook de mogelijkheid om eigen ideeën in te brengen. De docent zorgt voor uitdagende dansspellen en danspassen, waardoor de kinderen leren zonder dit zelf door te hebben. Plezier staat voorop, waardoor al snel een mooi resultaat wordt behaald.